sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Terveisiä matkan varrelta


Hei!

Tällä kertaa kirjoitelen täältä jostain Salon ja Lohjan välimaastosta.
Kiitän edelliseen blogikirjoitukseeni vastanneille ja sain kun sainkin kuvan nyhrättyä blogiini. Kuvan lisääminen meinasikin tuottaa ongelmia, sillä kuva oli joko liian iso kokoinen tai vääränmuotoinen blogiohjelmaan. Tällä hetkellä tosiaan kirjoitan matkan varrelta. Tällä hetkellä olen palaamassa viikonloppulomalta Taalintehtaalta. Menomatkalla hyödynsin joutoaikaa kuuntelemalla Social media marketing of modern business- kurssin videoiden ja kurssin "lopputyön" parissa. Samalla myös pikaopiskelin Quik- videoappsin käyttöä. Automatkat matkustajan paikalla ovatkin hyviä tilaisuuksia käyttää aikaa koulutöiden tekemiseen, kuten tämänkin blogin kirjoittamiseen. Kirjoittamisen mahdollistaa yksi maailman tunnetuimmista tietokoneiden ja läppäreiden valmistajista ja yksi Suomen suurimman operaattorin liikkuva laajakaista. On tämä tekniikka ihmeellistä.

Onneksi on tämä tekniikka. Nykyinen tekniikka mahdollistaa tämän muotoiset verkkokurssit tai ylipäätään työn ohessa opiskelun, kun et ole sidottu aikaan tai paikkaan voidaksesi suorittaa tutkintoa työn ohessa. Itse suoritan tällä hetkellä liiketalouden tradenomin tutkintoa täysin töiden ohessa ja se todella välillä vaatii ajan käytön suunnittelua. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli haluan käydä töissä, viettää muutakin vapaa-aikaa niin opiskelua täytyy harrastaa vaikka sitten auton takapenkillä.

Matka alkaa lähentyä loppuaan. Tässä Viikonlopun tunnelmapalat .

Salla kiittää ja kuittaa Kehä II: lta.









2 kommenttia:

  1. Heppa Salla! Olen niin samaa mieltä verkkokursseista. Koska olen kotona lapsen kanssa on lähes mahdottomuus mennä koulunpenkille istumaan ja olla läsnä jokaisella oppitunnilla. Verkkokurssit kunniaan! :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavaa Nelli! Videosi on tosi hieno. Sinunhan kannattaisi tehdä esittely Quikistä. Tässä on myös mainio sovellus digitarinan toteuttamiseen.

    VastaaPoista